دمنوش یا چای گیاهی، یک نوشیدنی است که از گیاهان مختلف تهیه میشود. هر دمنوشی اثر متفاوتی در بدن دارد. هر کدام، مزایای منحصر به فردی برای سلامتی دارند. روشهای گوناگونی برای تهیه دمنوش وجود دارد. برای اینکه بدانید دمنوش چیست و چه فوایدی دارد.
به طور کلی میتوان این چایهای گیاهی را به وسیلهی جوشاندن گیاهان یا خیساندن آنها در آب، آماده کنیم. دمنوش کافئین ندارد. دمنوش از نظر طرز تهیه به سه دستهی جوشانده، خیسانده و دمکرده تقسیم میشود.
برای تهیه جوشانده گیاهی باید 10 تا 40 گرم از گیاه مورد نظر را در یک لیتر آب به مدت یک شب بخیسانید. سپس آن را بجوشانید تا زمانی که یک چهارم آب باقی بماند. این مقدار همان دمنوش مورد نظر است که به روش جوشاندن تهیه شده است. این روش بسیار قدیمی است و برای مقاصد درمانی ایدهآل است.
چگونه دعا کنیم که دعایمان زودتر مستجاب شود؟ استجابت دعا دارای شرایط و نیز موانعى است. پیش از بیان آن، مفهوم دعا و مقدمه اى را متذکر مى شویم.
یکی از قدیمی ترین گیاهان مورد مصرف غذایی و دارویی گیاه سیر است. قدیمیترین اسناد به جای مانده در مورد سیر مربوط به کتیبه های سومریان است که از 2600 سال قبل از میلاد مسیح به جای مانده است.
همچنین سیر یکی از مهمترین داروهای مصر باستان است که حداقل 22 خاصیت درمانی برای آن قائل بوده اند و در پاپیروسهای به جای مانده از 1550 سال قبل از میلاد مسیح ثبت شده است.
هرودوت مورخ مشهور یونان که در 45 سال قبل از میلاد مسیح به مصر سفر کرده و در تاریخ خود می نویسد: کارگران که ساخت اهرام مصر رابه عهده داشته اند از مقادیر زیادی پیاز، تربچه و سیر استفاده می کرده اند.
شاید برای شما هم اتفاق افتاده باشد که پدر یا مادر یا قدیمی ترها در هنگام نوشیدن آب به شما بگویند که بنشینید و آب بخورید.
از آن جایی که این مساله برای خود من هم اتفاق افتاده! تصمیم گرفتم تا از نظر علمی صحت و سقم این قضیه را بررسی کنم هر چند که ذره ای امید نداشتم که خطر ایستاده آب خوردن جدی باشد.
چرا شب ها باید بنشینیم و آب بخوریم؟ ایستاده آب خوردن چه مضراتی دارد؟ حالا با ما باشید تا جواب آن ها را به شما بگوییم.
درباره نحوه صحیح نوشیدن آب، دستورالعمل های خاصی در طب سنتی ذکر شده است .
همه دلمان میخواهد انقدر حافظه مان قوی و حواسمان جمع باشد که روز تولد دختر خاله را به خاطر بیاوریم، وقتی مطلبی را مطالعه میکنیم بتوانیم از اطلاعاتش در یک بحث دوستانه استفاده کنیم یا حتی دیگر نیاز نباشد یک درس را سه یا چهار بار بخوانیم تا نمره بهتری بگیریم. همه این موضوعات و بخش قابل توجهی از زندگی ما به حافظه گره خورده است. اما برای تقویت حافظه چه باید کرد؟